המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
פשטידה שמתאימה לתבנית בינונית.
מערבבים את הביצים, המיונז, השמן, המלח והפלפל.
מוסיפים את אבקת מרק העוף, הקמח, ואת אבקת הסודה לשתייה.
מוסיפים את הברוקולי ומערבבים.
מכינים מראש תנור בחום של 175 מעלות.
יוצקים לתבנית (לא משומנת- יש מספיק שמן בבלילה) ואופים בתנור כ-40 דקות (לפי טמפ' התנור שלכם). בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0