המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מפזרים את תפוחי האדמה בתבנית על נייר אפייה .
מערבבים את כל התבלינים והשום יחד .
יוצקים מעל התבלינים את המים והשמן ומערבבים.
מפזרים את הטימין והרוזמרין על התפוחי אדמה ומערבבים.
מכניסים לתנור שחומם מראש (180 מעלות) למשך כחצי שעה. אם נדרש יותר אז להשאיר. תלוי בעוצמת התנור.
מוציאים כשזה קריספי או כשזה רך .
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0