המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים שמן על אש בינונית ומטגנים מעט את הבצל, מוסיפים תרד קצוץ גס ומערבבים מספר דקות, עד שהתרד מתכווצץ ומאבד נוזלים.
יוצקים מים, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-15 דקות.
מוסיפים אורז , שמיר, מיץ לימון , מלח ופלפל, מערבבים ומביאים לרתיחה.
מבשלים על אש קנה עוד כ-15 עד 20 דקות.
מגישים חם או קר עם גבינת פטה וזיתים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0