מטגנים את הבצל בשמן עד שנעשה שקוף. מוסיפים עגבניות (ניתן להמיר את העגבניות ב-2 קופסאות עגבניות מרוסקות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), רסק, כוס מים, מלח ופלפל. מערבבים ומביאים לרתיחה (אם הרוטב סמיך מדי, מוסיפים עוד קצת מים). מנמיכים את הלהבה, כדי שהרוטב יבעבע קלות.
שלב 2
0 דקות
לשים את הבשר עם שאר המרכיבים לתערובת אחידה. מרטיבים מעט את הידיים ויוצרים כ-20 כדורים.
שלב 3
30 דקות
מגבירים את הלהבה מתחת לרוטב ומחליקים לתוכו את הכדורים. מוסיפים את הריחן וכשהרוטב חוזר לבעבע, מנמיכים שוב את הלהבה, מכסים את הסיר וממשיכים לבשל כ-30 דקות.
שלב 4
0 דקות
מגישים עם פסטה, אורז או פתיתים.
שלב 1
מתוך
4
מטגנים את הבצל בשמן עד שנעשה שקוף. מוסיפים עגבניות (ניתן להמיר את העגבניות ב-2 קופסאות עגבניות מרוסקות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), רסק, כוס מים, מלח ופלפל. מערבבים ומביאים לרתיחה (אם הרוטב סמיך מדי, מוסיפים עוד קצת מים). מנמיכים את הלהבה, כדי שהרוטב יבעבע קלות.
שלב 2
מתוך
4
לשים את הבשר עם שאר המרכיבים לתערובת אחידה. מרטיבים מעט את הידיים ויוצרים כ-20 כדורים.
שלב 3
מתוך
4
מגבירים את הלהבה מתחת לרוטב ומחליקים לתוכו את הכדורים. מוסיפים את הריחן וכשהרוטב חוזר לבעבע, מנמיכים שוב את הלהבה, מכסים את הסיר וממשיכים לבשל כ-30 דקות.
שלב 4
מתוך
4
מגישים עם פסטה, אורז או פתיתים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0