המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ומורחים על הדגים.
מניחים את הדגים בתבנית ואת כל שאר הרוטב יוצקים לתבנית מסביב לדגים.
מכסים את התבנית בנייר אלומיניום ואופים בחום של 180 מעלות במשך כ-25 דקות. לאחר מכן מסירים את הנייר ומשחימים עוד כחמש דקות.
מומלץ להגיש עם אורז לבן.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0