המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת הקציצות: טוחנים את הבשר עם הבצל והשום. סוחטים את החלה וטוחנים (פעולה זו גם מנקה את המטחנה) ומערבבים. מוסיפים ביצה טרופה, קמח, פטרוזיליה ושמיר ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים היטב ומשהים כשעה למיצוי הטעם.
יוצקים מים רותחים על העגבניות, קולפים אותן וחותכים לקוביות גסות (אם משתמשים בעגבניות טריות).
מאדים בשמן את הבצל, עד לקבלת גוון זהוב. מוסיפים את העגבניות ומאדים, עד להתרככות העגבניות.
מתבלים בקטשופ, מלח, פלפל, מיץ לימון וסוכר. מערבבים, טועמים ומשפרים את הטעם. מבשלים על להבה נמוכה עוד כעשר דקות.
מצננים מעט את הרוטב ומרסקים במעבד מזון עד לקבלת רוטב חלק.
מחממים היטב את השמן, צרים מתערובת הקציצות כדורים בגודל אחיד, ומטגנים לגוון זהוב-חום.
מבשלים את הספגטי, לפי ההוראות שעל גבי האריזה, ומסננים (אין צורך לשטוף).
בעוד הפסטה חמה מעבירים מיד לקערה חסינת חום שחוממה מראש.
יוצקים את רוטב העגבניות מסביב לפסטה ומניחים את כדורי הבשר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0