מערבבים את כל המצרכים, למעט המים, עד לקבלת עיסה אחידה, כמו של בראוניז.
שלב 2
0 דקות
יוצקים את המים ומערבבים לעיסה חלקה.
שלב 3
40 דקות
יוצקים לתבנית (תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ או 2 תבניות אינגליש קייק) ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-150 מעלות במשך 40 דקות בדיוק.
שלב 4
0 דקות
לעוגת שוקולד פרווה, לאחר שהעוגה מתקררת זורים אבקת סוכר.
שלב 5
0 דקות
לעוגת שוקולד חלבית, מרתיחים שמנת מתוקה, מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד שהשוקולד נמס לחלוטין ומתקבלת תערובת חלקה ומבריקה. יוצקים את התערובת על העוגה בעודה חמה. הרוטב ייספג בעוגה.
מערבבים את כל המצרכים, למעט המים, עד לקבלת עיסה אחידה, כמו של בראוניז.
שלב 2
מתוך
6
יוצקים את המים ומערבבים לעיסה חלקה.
שלב 3
מתוך
6
יוצקים לתבנית (תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ או 2 תבניות אינגליש קייק) ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-150 מעלות במשך 40 דקות בדיוק.
שלב 4
מתוך
6
לעוגת שוקולד פרווה, לאחר שהעוגה מתקררת זורים אבקת סוכר.
שלב 5
מתוך
6
לעוגת שוקולד חלבית, מרתיחים שמנת מתוקה, מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד שהשוקולד נמס לחלוטין ומתקבלת תערובת חלקה ומבריקה. יוצקים את התערובת על העוגה בעודה חמה. הרוטב ייספג בעוגה.
הערות 0