המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חתכו את קצוות המלפפון וחתכו אותו לחצי לאורכו.
הניחו כל חצי כשהצד השטוח כלפי מטה וחתכו לפרוסות דקות.
חתכו את העגבניות לרבעים ובזהירות הסירו את הקצוות הירוקים בקצה.
הכניסו את רבעי העגבניות ואת פרוסות המלפפונים לקערה גדולה.
חתכו את קצוות הבצל וחתכו אותו לרבעים.
פירסו את הרבעים לפרוסות דקות.
חתכו את גבינת הפטה לקוביות והוסיפו אותם לקערה.
הוסיפו את פרוסות הבצל ואת רוב הזיתים השחורים.
ערבבו הכל יחד.
קלפו את שן השום ומעכו אותה.
הכניסו את שמן הזית, חומץ, שום, אורגנו וסוכר אל צנצנת ריקה, הוסיפו קמצוץ מלח ופלפל וסגרו את הצנצנת.
ערבבו היטב את הרוטב, שפכו אותו על פני הסלט וערבבו הכל בידיים.
פזרו מעל את הזיתים שנותרו.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0