המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מנקים את העוף מעור ונוצות.
קולפים את תפו"א, וחותכים לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ.
בכלי קטן שופכים חצי כוס שמן, כפית פפריקה, כפית כורכום, חצי כפית פלפל שחור גרוס, כפית מלח וסוחטים פנימה לימון שלם.
משמנים עם מרגרינה\חמאה את התבנית.
מפזרים את העוף ותפו"א, ועליהם שופכים את השמן עם התבלינים ומערבבים היטב בעזרת הידיים.
חותכים חתיכה קטנה ודקה של מרגרינה, ומניחים אחת על כל חלק עוף.
זמן בישול: בין 40 דקות לשעה, תלוי במידת הקריספיות הרצויה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0