המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את התנור לחום בינוני- גבוה של 175 מעלות, משמנים תבנית בגודל 24 ס"מ ומניחים בצד.
מכניסים את הפתיבר למעבד מזון ומפעילים כדקה עד שהפירורים הופכים למעט אבקה. מעבירים לקערה ומערבבים היטב עם החמאה המומסת והסוכר. מניחים את התערובת על תחתית התבנית ומהדקים לבסיס.
מעבירים לתנור ל-10 דקות, מוציאים ומצננים בטמפרטורת החדר.
מקציפים בקערה במהירות גבוהה את השמנת והסוכר עד שהשמנת הופכת לקצפת יציבה.
מניחים את הגבינה הלבנה בקערה. מערבבים בכוס בעזרת מזלג את מיץ התפוזים והג'לטין, מחממים כחצי דקה במיקרוגל ומערבבים שוב על מנת לוודא שכל הגושים נעלמו. מוסיפים את כל הכוס לקערת הגבינה תוך כדי הקצפה קלה.
בתנועות קיפול עדינות מוסיפים את תערובת הגבינה אל הקצפת עד שנוצר קרם אחיד. שופכים את הקרם אל התבנית ומעבירים למקרר ל-60 דקות או עד שהעוגה מתייצבת.
מוציאים את העוגה מהמקרר ומסדרים מעליה את פרוסות התותים שוכבות בצורת מעגלים.
מכינים את הג'לי לפי ההוראות על גבי האריזה ושופכים מיד מעל התותים. מצננים לפחות ל-60 דקות נוספות במקרר ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0