מחממים את התנור לחום בינוני- גבוה של 175 מעלות, משמנים תבנית בגודל 24 ס"מ ומניחים בצד.
שלב 2
0 דקות
מכניסים את הפתיבר למעבד מזון ומפעילים כדקה עד שהפירורים הופכים למעט אבקה. מעבירים לקערה ומערבבים היטב עם החמאה המומסת והסוכר. מניחים את התערובת על תחתית התבנית ומהדקים לבסיס.
שלב 3
0 דקות
מעבירים לתנור ל-10 דקות, מוציאים ומצננים בטמפרטורת החדר.
שלב 4
0 דקות
מקציפים בקערה במהירות גבוהה את השמנת והסוכר עד שהשמנת הופכת לקצפת יציבה.
שלב 5
0 דקות
מניחים את הגבינה הלבנה בקערה. מערבבים בכוס בעזרת מזלג את מיץ התפוזים והג'לטין, מחממים כחצי דקה במיקרוגל ומערבבים שוב על מנת לוודא שכל הגושים נעלמו. מוסיפים את כל הכוס לקערת הגבינה תוך כדי הקצפה קלה.
שלב 6
0 דקות
בתנועות קיפול עדינות מוסיפים את תערובת הגבינה אל הקצפת עד שנוצר קרם אחיד. שופכים את הקרם אל התבנית ומעבירים למקרר ל-60 דקות או עד שהעוגה מתייצבת.
שלב 7
0 דקות
מוציאים את העוגה מהמקרר ומסדרים מעליה את פרוסות התותים שוכבות בצורת מעגלים.
שלב 8
0 דקות
מכינים את הג'לי לפי ההוראות על גבי האריזה ושופכים מיד מעל התותים. מצננים לפחות ל-60 דקות נוספות במקרר ומגישים.
שלב 1
מתוך
8
מחממים את התנור לחום בינוני- גבוה של 175 מעלות, משמנים תבנית בגודל 24 ס"מ ומניחים בצד.
שלב 2
מתוך
8
מכניסים את הפתיבר למעבד מזון ומפעילים כדקה עד שהפירורים הופכים למעט אבקה. מעבירים לקערה ומערבבים היטב עם החמאה המומסת והסוכר. מניחים את התערובת על תחתית התבנית ומהדקים לבסיס.
שלב 3
מתוך
8
מעבירים לתנור ל-10 דקות, מוציאים ומצננים בטמפרטורת החדר.
שלב 4
מתוך
8
מקציפים בקערה במהירות גבוהה את השמנת והסוכר עד שהשמנת הופכת לקצפת יציבה.
שלב 5
מתוך
8
מניחים את הגבינה הלבנה בקערה. מערבבים בכוס בעזרת מזלג את מיץ התפוזים והג'לטין, מחממים כחצי דקה במיקרוגל ומערבבים שוב על מנת לוודא שכל הגושים נעלמו. מוסיפים את כל הכוס לקערת הגבינה תוך כדי הקצפה קלה.
שלב 6
מתוך
8
בתנועות קיפול עדינות מוסיפים את תערובת הגבינה אל הקצפת עד שנוצר קרם אחיד. שופכים את הקרם אל התבנית ומעבירים למקרר ל-60 דקות או עד שהעוגה מתייצבת.
שלב 7
מתוך
8
מוציאים את העוגה מהמקרר ומסדרים מעליה את פרוסות התותים שוכבות בצורת מעגלים.
שלב 8
מתוך
8
מכינים את הג'לי לפי ההוראות על גבי האריזה ושופכים מיד מעל התותים. מצננים לפחות ל-60 דקות נוספות במקרר ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0