המתכון הזה נוצר עבור 7 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-170 מעלות. משמנים בתרסיס שמן 3 תבניות אינגליש קייק.
מערבבים בקערה קמח, סוכר, קקאו, שוקולית, אבקת אפייה, ואבקת סודה לשתייה עד לקבלת תערובת אחידה.
בכלי נפרד טורפים ביצים עם שמן, מים, סוכר וניל ותמצית וניל עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים את התערובת לקערה עם הקמח וטורפים לתערובת חלקה.
מעבירים ל-3 תבניות ואופים כ-45 דקות עד שהעוגות ספוגיות למגע וקיסם יוצא עם פירורים לחים.
בינתיים מכינים ציפוי: מערבבים כמה כפות ממרח שוקולד עם מים רותחים עד למרקם של רוטב סמיך.
יוצקים את הציפוי על העוגה, מהמרכז כלפי חוץ, ומניחים לו להיספג בחלקו.
מפזרים מעל קישוטים אם רוצים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0