המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים עיסה מהבשר הטחון, הפטרוזיליה, הבצל הקצוץ, תבלינים, ביצה ופירורי הלחם.
חותכים את הביצים הקשות לרבעים.
עוטפים כל רבע בקציצה מהבשר הטחון.
יוצאת פשוט קציצה ממולאת בביצה קשה.
מניחים בצד.
מטגנים את הבצל הקצוץ עד הזהבה. מוסיפים את הפפריקה המתוקה. מוסיפים את השעועית ומערבבים כ-10 דק'.
מוסיפים רסק עגבניות ואת עגבניות השרי שלמות, או את העגבניות הרגילות חתוכות לפלחים. *ניתן להמיר את עגבניות השרי ב-3 עגבניות רגילות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מוסיפים את יתר התבלינים ומערבבים היטב. מוסיפים מים עד גובה השעועית ומרתיחים.
מוסיפים את קציציות הבשר בעדינות.
מכסים את הסיר ומבשלים עוד כ 30 דקות.
להטות את הסיר מידי פעם כדי שהקציצות יכוסו ברוטב.
להגיש עם אורז לבן וסלט חסה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0