המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים בצל.
מוסיפים שום ופטריות.
מוסיפים בורגול ומטגנים.
מוסיפים מים לכדי כיסוי ומבשלים על אש נמוכה עד שכל המים נספגים. כשקר, מוסיפים אוכמניות, שזיפים, פלחי תפוחים, צימוקים ושברי אגוזים.
בסיר גדול, מכניסים עוף וממלאים אותו בתערובת הבורגול. מוסיפים מעל לעוף את רטבי הסויה והטריאקי וסירופ מייפל.
מפזרים בצדדים פלחי בטטה ובצל.
מבשלים עד שזה מוכן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0