המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
טוחנים במעבד מזון או בבלנדר את עשבי התיבול והשום, מוסיפים את פירורי הלחם והמלח ומעבדים לקראסט ירקרק והומוגני בעל מרקם יבש די הצורך.
משטחים מעט את פרוסות העגל בידיים, מקמחים, טובלים בביצה הטרופה ומצפים היטב בקראסט עשבי התיבול.
יוצקים למחבת גדולה את חומרי הרוטב הנוזליים ומתבלים בצ'ילי, בסוכר ובמלח. מתקנים תיבול, מביאים לרתיחה ומסמיכים באמצעות בלילת הקורנפלור.
מחממים את שמן הסויה (או הקנולה) במחבת חמה ומטגנים את נתחי העגל המצופים. מעבירים לנייר סופג. *ניתן להמיר את ציר הבקר בציר עוף ואת המיץ תמרהינדי בחצי ס"מ תמר הינדי לח. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0