המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לטגן את הבצל.
להרתיח מים בסיר, להוסיף את העצם או הבשר בסיר ולבשל כ-1/2 שעה.
להוסיף את כל הירקות שהם חתוכים לקוביות קטנות וכן את הפול והסלרי.
לתבל ולכסות את הסיר ולתת למרק להתבשל כ-60 דקות. לטעום תיבול ולבדוק שהירקות רכים.
10 דקות לפני סיום הבישול לשים את הכוסברה ולכבות את האש.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0