שמים בקערה את הביצים ואת 2 סוגי הסוכר וטורפים (אפשר במיקסר או ידנית, עם כף גדולה).
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את השמן ואת הווניל ומערבבים עד שהתערובת אחידה לגמרי (זה ייראה שמנוני ולא יפה בהתחלה אבל אל דאגה, התערובת תתאחד).
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את שאר המרכיבים, למעט השוקולד ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה.
שלב 6
5 דקות
מוסיפים את השוקולד הקצוץ ומקפלים ידנית לתוך התערובת (התערובת תהיה די סמיכה ועלולה להעמיס על המיקסר), עד פיזור אחיד.
*לעוגיות חלביות ניתן להמיר את השוקולד המריר לשוקולד חלב או לבן. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 7
0 דקות
בשלב זה יש לכם שלוש אופציות: לאפות מיד, לקרר במקרר כשעה כדי שתוכלו ליצור כדורים אחידים ואסתטיים, או לתרגל דחיית סיפוקים ולהכניס את הבצק למקפיא עטוף היטב (אפשר גם לחלק את הבצק ולשלב בין האופציות השונות.
שלב 8
0 דקות
יוצרים כ-40 כדורי בצק בידיים (אם הבצק קורר) או גושישי בצק עם כף (אם הבצק בטמפרטורת החדר) ומניחים בתבנית במרווחים של 2 ס"מ לפחות. אין צורך לשטח את הבצק, הוא ישתטח בזמן האפייה.
שלב 9
8 דקות
אופים כ-8 דקות, עד שהעוגיות זהובות.
שלב 1
מתוך
9
מחממים את התנור ל-180 מעלות.
שלב 2
מתוך
9
משמנים או מרפדים בנייר אפייה את תבנית התנור.
שלב 3
מתוך
9
שמים בקערה את הביצים ואת 2 סוגי הסוכר וטורפים (אפשר במיקסר או ידנית, עם כף גדולה).
שלב 4
מתוך
9
מוסיפים את השמן ואת הווניל ומערבבים עד שהתערובת אחידה לגמרי (זה ייראה שמנוני ולא יפה בהתחלה אבל אל דאגה, התערובת תתאחד).
שלב 5
מתוך
9
מוסיפים את שאר המרכיבים, למעט השוקולד ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה.
שלב 6
מתוך
9
מוסיפים את השוקולד הקצוץ ומקפלים ידנית לתוך התערובת (התערובת תהיה די סמיכה ועלולה להעמיס על המיקסר), עד פיזור אחיד.
*לעוגיות חלביות ניתן להמיר את השוקולד המריר לשוקולד חלב או לבן. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 7
מתוך
9
בשלב זה יש לכם שלוש אופציות: לאפות מיד, לקרר במקרר כשעה כדי שתוכלו ליצור כדורים אחידים ואסתטיים, או לתרגל דחיית סיפוקים ולהכניס את הבצק למקפיא עטוף היטב (אפשר גם לחלק את הבצק ולשלב בין האופציות השונות.
שלב 8
מתוך
9
יוצרים כ-40 כדורי בצק בידיים (אם הבצק קורר) או גושישי בצק עם כף (אם הבצק בטמפרטורת החדר) ומניחים בתבנית במרווחים של 2 ס"מ לפחות. אין צורך לשטח את הבצק, הוא ישתטח בזמן האפייה.
שלב 9
מתוך
9
אופים כ-8 דקות, עד שהעוגיות זהובות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0