המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
הכנת הבצק: מניחים את כל החומרים היבשים מלבד המלח בקערת מיקסר. מערבבים עם וו לישה. מוסיפים את המים בהדרגה ומעבדים כ-10 דקות עד לקבלת בצק רך ומבריק.
מוסיפים את המלח 10 דקות נוספת.
מקמחים את הבצק ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת להתפחה כשעה עד שעתיים עד להכפלת הנפח.
מניחים את הבצק בתבנית אפייה גדולה ומשומנת, משטחים את הבצק בכל התבנית ומניחים להתפחה מכוסה במגבת עד להכפלת הנפח.
הכנת הציפוי: לפרוס בצל לטבעות. לחצות עגבניות שרי. לחמם מעט שמן זית במחבת ולהקפיץ קלות את הבצל והעגבניות. להסיר מהאש ולצנן.
הכנת הפוקאצה: יוצרים בבצק שבתבנית גומות עם האצבעות ובוזקים מלח גס ושמן זית. מפזרים עגבניות שרי ובצל סגול ומגרדים גבינה בולגרית מעל.
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות עד שהפוקאצה מזהיבה. מצננים ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0