המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים במחבת נקייה ללא שמן את הכבד ומטגנים מעט על אש קטנה, כדי להסיר את הדם. מורידים מהאש.
מטגנים בשמן את הבצל ואת השום עד להשחמה עדינה.
מניחים מעל את הכבד ומתבלים בכמות נדיבה של כמון, אבקת מרק עוף, מעט פפריקה אדומה ופלפל שחור.
מערבבים בעזרת כף בצורת עטיפה, ממשיכים לערבב כל 3 דק' בערך, עד שהכבד יהיה מוכן, כ-15 דקות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0