המתכון הזה נוצר עבור 25 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-175 מעלות. מערבבים היטב את כל החומרים מלבד הטחינה והביצים.
מוסיפים את הטחינה ומערבבים היטב. טורפים את הביצים במטרפה, או במזלג ומוסיפים גם אותן. מערבבים היטב.
על גבי נייר אפייה משומן קלות מניחים תלוליות (מן התערובת בעזרת כף עוגיות, או בעזרת שתי כפות). שומרים על רווחים גדולים בין תלולית לתלולית, כי הן מתרחבות באפייה (4 תלוליות לרוחב תבנית תנור סטנדרטית).
ביד רטובה משטחים כל תלולית לעוגיה.
אופים כ-12 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות. מקררים לחלוטין, מפרידים מהנייר ושומרים בכלי אטום. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0