המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מניחים את כל החומרים מלבד החלב והמלח בקערת מיקסר.
מערבבים עם וו לישה. מוסיפים את החלב בהדרגה ומעבדים כעשר דקות עד לקבלת בצק רך ומבריק. מוסיפים את המלח ומעבדים דקה נוספת.
מקמחים את הבצק ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת להתפחה כשעה עד שעתיים עד להכפלת הנפח.
לאחר ההתפחה, לתפוח מעט על הבצק ולהמתין כחצי שעה להתפחה נוספת.
לערבב בקערה את הסוכר החום, הקינמון, אגוזי המלך וסוכר הוניל.
להמיס חמאה בקערה נפרדת.
לחלק את הבצק לשלושה חלקים. לרדד כל חלק למלבן בעובי ס"מ על משטח מקומח.
למרוח חמאה ולפזר שליש מהמילוי. לגלגל לרולדה ארוכה ולחתוך לפרוסות בעובי 3 ס"מ.
להניח על תבנית משומנת ולכסות במגבת להתפחה עד להכפלת הנפח.
אופים בחום 180 מעלות עד שהשבלולים מזהיבים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0