בסיר בינוני מחממים את השמן ומטגנים את הבצל כשתי דקות עד הזהבה.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את הערמונים, התפוחים, מקל הקינמון, תבלין הקינמון והסוכר החום ומטגנים כדקה נוספת.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את הדלעת, תפוחי האדמה, הגזר והבטטה וממשיכים לטגן כדקה נוספת על להבה גבוהה.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את השמנת ומערבבים. מוסיפים מים רגילים לתוך הסיר כך שיכסו את הכול ומעט מעל ומביאים לרתיחה.
שלב 5
40 דקות
מוסיפים אבקת מרק בטעם עוף וממשיכים לבשל על להבה בינונית כ-40 דקות, או עד שכל הירקות מתרככים. מסירים מהלהבה, מוציאים את מקל הקינמון ובעזרת מוט בלנדר או מעבד מזון טוחנים את המרק לקבלת קרם חלק. מתבלים בפלפל שחור.
שלב 6
0 דקות
יוצקים את המרק החם לקעריות אישיות, מקשטים בפרוסות ערמונים ומגישים.
שלב 1
מתוך
6
בסיר בינוני מחממים את השמן ומטגנים את הבצל כשתי דקות עד הזהבה.
שלב 2
מתוך
6
מוסיפים את הערמונים, התפוחים, מקל הקינמון, תבלין הקינמון והסוכר החום ומטגנים כדקה נוספת.
שלב 3
מתוך
6
מוסיפים את הדלעת, תפוחי האדמה, הגזר והבטטה וממשיכים לטגן כדקה נוספת על להבה גבוהה.
שלב 4
מתוך
6
מוסיפים את השמנת ומערבבים. מוסיפים מים רגילים לתוך הסיר כך שיכסו את הכול ומעט מעל ומביאים לרתיחה.
שלב 5
מתוך
6
מוסיפים אבקת מרק בטעם עוף וממשיכים לבשל על להבה בינונית כ-40 דקות, או עד שכל הירקות מתרככים. מסירים מהלהבה, מוציאים את מקל הקינמון ובעזרת מוט בלנדר או מעבד מזון טוחנים את המרק לקבלת קרם חלק. מתבלים בפלפל שחור.
שלב 6
מתוך
6
יוצקים את המרק החם לקעריות אישיות, מקשטים בפרוסות ערמונים ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0