המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מתבלים את שני צדי חזה העוף במלח ובפלפל. מחממים 2 כפות שמן זית במחבת, וצורבים את חזה העוף כמה דקות מכל צד, עד שהוא עשוי מבפנים ומשנה את צבעו מבחוץ.
מורידים מהאש וסופגים את שאריות השמן בנייר סופג.
חותכים את חזה העוף לקוביות קטנות: קודם לרצועות, ואז כמה רצועות יחד לקוביות.
מעבירים לקערה ומוסיפים אבוקדו, סלרי, פלפל כתום/אדום ופטרוזיליה.
בקערה נפרדת מכינים את הרוטב: מערבבים היטב מיונז, חרדל, לימון, מלח ופלפל.
יוצקים את הרוטב לקערת העוף עם הירקות, מערבבים ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0