המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בקערה את מרכיבי הקציצות, ומערבבים עד קבלת מרקם אחיד. מניחים את התערובת בצד למנוחה במשך כשעה. מתערובת הקציצות יוצרים קציצות בגודל בינוני.
שמים את הקציצות במחבת עם שמן חם ומטגנים במשך כ-3 דק'. הופכים צד ומטגנים במשך כ-2 דקות נוספות. מוציאים את הקציצות מהמחבת ומניחים על צלחת שטוחה עם נייר סופג.
לסיר רחב עם שמן חם מוסיפים את הבצל הקצוץ, מטגנים עד להשחמה. מוסיפים לסיר את קוביות הפלפל האדום, השום הכתוש והעגבניות ומטגנים תוך כדי ערבוב במשך כ-5 דק'.
מוסיפים לסיר את רסק העגבניות, את קוביות האננס, יוצקים את סירופ האננס והמים. מתבלים באבקת מרק, מלח ופלפל שחור. מביאים לרתיחה. מחלישים את הלהבה לבינונית.
מוסיפים את הקציצות לסיר, ומבשלים במשך כ-20 דקות.
מגישים עם אורז לבן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0