שמים בקערה את מרכיבי הקציצות, ומערבבים עד קבלת מרקם אחיד. מניחים את התערובת בצד למנוחה במשך כשעה. מתערובת הקציצות יוצרים קציצות בגודל בינוני.
שלב 2
2 דקות
שמים את הקציצות במחבת עם שמן חם ומטגנים במשך כ-3 דק'. הופכים צד ומטגנים במשך כ-2 דקות נוספות. מוציאים את הקציצות מהמחבת ומניחים על צלחת שטוחה עם נייר סופג.
שלב 3
0 דקות
לסיר רחב עם שמן חם מוסיפים את הבצל הקצוץ, מטגנים עד להשחמה. מוסיפים לסיר את קוביות הפלפל האדום, השום הכתוש והעגבניות ומטגנים תוך כדי ערבוב במשך כ-5 דק'.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים לסיר את רסק העגבניות, את קוביות האננס, יוצקים את סירופ האננס והמים. מתבלים באבקת מרק, מלח ופלפל שחור. מביאים לרתיחה. מחלישים את הלהבה לבינונית.
שלב 5
20 דקות
מוסיפים את הקציצות לסיר, ומבשלים במשך כ-20 דקות.
שלב 6
0 דקות
מגישים עם אורז לבן.
שלב 1
מתוך
6
שמים בקערה את מרכיבי הקציצות, ומערבבים עד קבלת מרקם אחיד. מניחים את התערובת בצד למנוחה במשך כשעה. מתערובת הקציצות יוצרים קציצות בגודל בינוני.
שלב 2
מתוך
6
שמים את הקציצות במחבת עם שמן חם ומטגנים במשך כ-3 דק'. הופכים צד ומטגנים במשך כ-2 דקות נוספות. מוציאים את הקציצות מהמחבת ומניחים על צלחת שטוחה עם נייר סופג.
שלב 3
מתוך
6
לסיר רחב עם שמן חם מוסיפים את הבצל הקצוץ, מטגנים עד להשחמה. מוסיפים לסיר את קוביות הפלפל האדום, השום הכתוש והעגבניות ומטגנים תוך כדי ערבוב במשך כ-5 דק'.
שלב 4
מתוך
6
מוסיפים לסיר את רסק העגבניות, את קוביות האננס, יוצקים את סירופ האננס והמים. מתבלים באבקת מרק, מלח ופלפל שחור. מביאים לרתיחה. מחלישים את הלהבה לבינונית.
שלב 5
מתוך
6
מוסיפים את הקציצות לסיר, ומבשלים במשך כ-20 דקות.
שלב 6
מתוך
6
מגישים עם אורז לבן.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0