המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
ממיסים את הג'לטין בחצי כוס מים קרים, מערבבים ומניחים בצד ל-15 דקות.
מחממים מעט את תערובת הג'לטין על אש קטנה, סיר בתוך סיר, עד שהנוזל הופך אחיד. מניחים בצד שיתקרר.
מקציפים 2 מיכלי שמנת מתוקה עם פודינג וניל, גבינה ותמצית וניל עד קבלת קרם יציב.
בקערה שנייה, מקציפים חלבונים עם חצי כוס סוכר.
מערבבים בתנועות קיפול את הקרם עם קצף החלבונים ומכניסים את הג'לטין הפושר לאט, עד שיטמע בתערובת.
מפזרים את העוגיות הטחונות בתחתית תבנית ארוכה, מלבנית או עגולה ומהדקים היטב.
משטחים את תערובת הגבינה על התחתית ומכניסים לקירור של 60 דקות במקרר.
מחממים את הדבש במיקרוגל ושופכים על העוגה הקרה.
מעטרים בפולי קפה, קקאו או מטבעות שוקולד. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0