מקציפים שמנת מתוקה עם חלב, עד לקבלת קצף עדין, מוסיפים בהדרגה את הפודינג וניל עד לקבלת קרם נוקשה. מוסיפים את הגבינה ומערבבים בעדינות, ומניחים במקרר.
שלב 2
0 דקות
בנתיים שוברים את הפתי בר לפירורים קטנים (אפשר להשאיר כמה גדולים) ולחמם את החמאה יחד עם העוגיות, להזהר שלא ישרף בטעות.
שלב 3
0 דקות
אחרי שהחמאה הומסה, מערבבים את כל התערובת עד שהחמאה נעלמת. מניחים בבסיס מהתערובת בכוסות הגשה או צלוחיות (מה שתרצו), מעל את קרם הגבינה ומעליו עוד שכבת פירורים.
שלב 1
מתוך
3
מקציפים שמנת מתוקה עם חלב, עד לקבלת קצף עדין, מוסיפים בהדרגה את הפודינג וניל עד לקבלת קרם נוקשה. מוסיפים את הגבינה ומערבבים בעדינות, ומניחים במקרר.
שלב 2
מתוך
3
בנתיים שוברים את הפתי בר לפירורים קטנים (אפשר להשאיר כמה גדולים) ולחמם את החמאה יחד עם העוגיות, להזהר שלא ישרף בטעות.
שלב 3
מתוך
3
אחרי שהחמאה הומסה, מערבבים את כל התערובת עד שהחמאה נעלמת. מניחים בבסיס מהתערובת בכוסות הגשה או צלוחיות (מה שתרצו), מעל את קרם הגבינה ומעליו עוד שכבת פירורים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0