המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים את הסיר (ללא שמן).
מוסיפים את האורז ומערבבים מעט. מוסיפים את המים והמלח ומביאים לרתיחה בסיר מכוסה חלקית.
מנמיכים מעט את האש אך חשוב שעדיין תהיה רתיחה עדינה, מבשלים כ-15 דקות.
מוסיפים את האפונה. מביאים חזרה לרתיחה עדינה. חשוב שהסיר יהיה חצי מכוסה ולא סגור לגמרי.
כשכל המים התאדו, מערבבים מעט ומוודאים שלא נותרו מים בתחתית הסיר. מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה לכ-10 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0