המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מוסיפים את הפתיתים לסיר עם מים רותחים, ומבשלים במשך 5 דקות לריכוך. מסננים ומניחים בקערה.
מחממים שמן בסיר גדול ומטגנים את קוביות הבצל במשך כ-5 דקות עד להזהבה.
מוסיפים לסיר את נתחי כנפי העוף ומטגנים עוד 5 דקות להשחמה.
מוסיפים טבעות גזר, פרוסות שום ופתיתים, מתבלים בראס אל חנות, מלח ופלפל שחור. מוסיפים את הסילאן ויוצקים את ציר העוף. מביאים לרתיחה.
מכניסים את הסיר לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 160 מעלות, ואופים במשך כ-120 דקות. יש לוודא, כי הקדרה משחימה ולא מתייבשת.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0