פורסים את הסלק הרך לפרוסות דקות ככל האפשר. ניתן לרכך בסיר גדול עם הרבה מים ברתיחה של כשעה ורבע, או בתנור. שקית לאפייה בתנור מזרזת מעט את התהליך.
שלב 2
0 דקות
מסדרים על גבי צלחת את הפרוסות כמניפה. בוזקים מעט מלח ופלפל על פרוסות הסלק.
שלב 3
0 דקות
מפוררים את הגבינה הבולגרית על פרוסות הסלק. יוצקים מעט חומץ בלסמי על הכל, ומגישים.
שלב 4
0 דקות
אפשר לקשט במעט עלי בזיליקום או עירית קצוצה. אפשרות נוספת היא להגיש את המנה כסלט. חותכים את הסלק לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים מלח, פלפל וחומץ בלסמי. מערבבים היטב. מפזרים לפני ההגשה גבינה בולגרית מלמעלה, ומקשטים בעירית קצוצה, או בעלי בזיליקום.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
4
פורסים את הסלק הרך לפרוסות דקות ככל האפשר. ניתן לרכך בסיר גדול עם הרבה מים ברתיחה של כשעה ורבע, או בתנור. שקית לאפייה בתנור מזרזת מעט את התהליך.
שלב 2
מתוך
4
מסדרים על גבי צלחת את הפרוסות כמניפה. בוזקים מעט מלח ופלפל על פרוסות הסלק.
שלב 3
מתוך
4
מפוררים את הגבינה הבולגרית על פרוסות הסלק. יוצקים מעט חומץ בלסמי על הכל, ומגישים.
שלב 4
מתוך
4
אפשר לקשט במעט עלי בזיליקום או עירית קצוצה. אפשרות נוספת היא להגיש את המנה כסלט. חותכים את הסלק לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים מלח, פלפל וחומץ בלסמי. מערבבים היטב. מפזרים לפני ההגשה גבינה בולגרית מלמעלה, ומקשטים בעירית קצוצה, או בעלי בזיליקום.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0