המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
קולפים את התפוח והאגס.
חותכים את התפוח והאגס לקוביות בגודל של כ-1 ס"מ.
מכניסים את הפירות החתוכים לקערה ומוסיפים מיץ לימון, סוכר וקינמון. מערבבים היטב.
מעבירים את הפירות לתבנית אפייה קטנה, כך שהנוזלים יהיו במגע עם הפירות.
מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור ל-10 דקות.
מגישים חם עם הנוזלים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0