לוקחים את כוס הסוכר ושופכים לסיר. לאחר מכן מוסיפים את הקקאו, את הקפה, את החלב ואת היין.
*ניתן להמיר את היין המתוק בכף תמצית וניל.
לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
0 דקות
מערבבים את כל המרכיבים על אש נמוכה.
שלב 3
0 דקות
לאחר שהשוקולד מבעבע, מכבים את האש, מוסיפים את החמאה ומחכים שהיא תימס.
שלב 4
0 דקות
לוקחים את שני שרוולי הביסקוויטים ושופכים אותם לתוך שקית. את השקית עוטפים בעוד שתי שקיות וקושרים אותן (כל אחת בנפרד). מועכים את הביסקוויטים לתצורה הקטנה ביותר שניתן לקבל.
שלב 5
0 דקות
לאחר שהחמאה נמסה והביסקוויטים נשברו, מוציאים את הביסקוויטים השבורים מהשקיות ומוסיפים אותם לשוקולד.
שלב 6
0 דקות
לאחר מכן לוקחים נייר אפיה ושמים את העיסה על אמצע הנייר. לוקחים את שני צידי הנייר וסוגרים על העיסה, את שני הצדדים הפתוחים מגלגלים.
שלב 1
מתוך
6
לוקחים את כוס הסוכר ושופכים לסיר. לאחר מכן מוסיפים את הקקאו, את הקפה, את החלב ואת היין.
*ניתן להמיר את היין המתוק בכף תמצית וניל.
לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
מתוך
6
מערבבים את כל המרכיבים על אש נמוכה.
שלב 3
מתוך
6
לאחר שהשוקולד מבעבע, מכבים את האש, מוסיפים את החמאה ומחכים שהיא תימס.
שלב 4
מתוך
6
לוקחים את שני שרוולי הביסקוויטים ושופכים אותם לתוך שקית. את השקית עוטפים בעוד שתי שקיות וקושרים אותן (כל אחת בנפרד). מועכים את הביסקוויטים לתצורה הקטנה ביותר שניתן לקבל.
שלב 5
מתוך
6
לאחר שהחמאה נמסה והביסקוויטים נשברו, מוציאים את הביסקוויטים השבורים מהשקיות ומוסיפים אותם לשוקולד.
שלב 6
מתוך
6
לאחר מכן לוקחים נייר אפיה ושמים את העיסה על אמצע הנייר. לוקחים את שני צידי הנייר וסוגרים על העיסה, את שני הצדדים הפתוחים מגלגלים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0