המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את העגבניות ל-6 פלחים. מערבבים את הפלחים עם הלימון והשמן.
מסננים את הרוטב שנותר לקערה. מוסיפים לקערה עם הרוטב את עלי הפטרוזיליה, ומעבדים במעבד מזון ידני.
יוצקים לקערת העגבניות את רוטב הפטרוזיליה .
בסיר עם מי מלח רותחים, חולטים את פרחי הברוקולי במשך כשלוש דקות. מסננים את פרחי הברוקולי ומניחים בקערה עם מי קרח במשך כחמש דקות. מסננים ומניחים את הברוקולי בקערה.
את שקית תפוחי האדמה מחממים במיקרו במשך כ-10 דקות.
מוציאים את השקית מהמיקרו ופותחים אותה. חותכים את תפוחי האדמה לחצאים. מתבלים את תפוחי האדמה במלח ופלפל שחור, מעט פפריקה ועלי רוזמרין. יוצקים שמן זית ומערבבים.
מכניסים את תפוחי האדמה ופטריות השמפיניון לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-200 מעלות, וצולים במשך כ-30 דקות, עד שתפוחי האדמה הופכים לזהובים.
בצלחת גדולה מניחים תפו"א ומעל את סלט עגבניות עם הבצל.
מושחים את נתחי הסינטה בשמן זית. מתבלים את הבשר במלח ופלפל.
מוסיפים את הבשר למחבת פסים וצולים אותו מכל צד במשך כשתי דקות.
מוציאים את נתחי הבשר מהמחבת ומניחים בתבנית. מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של 160 מעלות וצולים במשך כ-20 דקות.
הגשה: פורסים את הבשר לפרוסות בעובי 5 מ"מ. מניחים בכלי הגשה נאה את תפוחי האדמה הצלויים. מעל תפוחי האדמה מוסיפים את סלט העגבניות, ומעל מניחים את פרוסות הסינטה. בשולי כלי ההגשה מניחים את פרחי הברוקולי ופטריות השמפיניון .
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0