מוסיפים את חומרי המרינדה לקערית ומערבבים עד קבלת מרקם חלק ואחיד. מוסיפים את רצועות בשר הסינטה לקערה. יוצקים את נוזל המרינדה על הבשר, ומשרים את רצועות הסינטה במשך כשעה אחת לפחות.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את חומרי הרוטב לקערית, ומערבבים היטב.
שלב 3
0 דקות
מחממים ווק עם שמן על להבה גבוהה. מוסיפים את השום, את הפלפל החריף, את קוביות הזוקיני, וכן את קוביות הבצל, ומטגנים במשך כדקה.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים לווק את רצועות הסינטה, ומקפיצים במשך כ- 2 דקות, עד שהבשר משנה צבעו, והופך לאטום.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את קוביות הפלפל הצהוב, האדום והכתום, ומקפיצים במשך כדקה אחת עד שהפלפלים מתרככים מעט. מפזרים מעל את אגוזי הקשיו.
שלב 6
0 דקות
יוצקים לווק ואת הרוטב ומקפיצים במשך כדקה אחת, עד שהרוטב מצטמצם מעט.
שלב 1
מתוך
6
מוסיפים את חומרי המרינדה לקערית ומערבבים עד קבלת מרקם חלק ואחיד. מוסיפים את רצועות בשר הסינטה לקערה. יוצקים את נוזל המרינדה על הבשר, ומשרים את רצועות הסינטה במשך כשעה אחת לפחות.
שלב 2
מתוך
6
מוסיפים את חומרי הרוטב לקערית, ומערבבים היטב.
שלב 3
מתוך
6
מחממים ווק עם שמן על להבה גבוהה. מוסיפים את השום, את הפלפל החריף, את קוביות הזוקיני, וכן את קוביות הבצל, ומטגנים במשך כדקה.
שלב 4
מתוך
6
מוסיפים לווק את רצועות הסינטה, ומקפיצים במשך כ- 2 דקות, עד שהבשר משנה צבעו, והופך לאטום.
שלב 5
מתוך
6
מוסיפים את קוביות הפלפל הצהוב, האדום והכתום, ומקפיצים במשך כדקה אחת עד שהפלפלים מתרככים מעט. מפזרים מעל את אגוזי הקשיו.
שלב 6
מתוך
6
יוצקים לווק ואת הרוטב ומקפיצים במשך כדקה אחת, עד שהרוטב מצטמצם מעט.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0