המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לחתוך או למעוך את הברוקולי אחרי בישול.
לטגן בצל עד שיזהיב.
לשפוך את הבצל והשמן לקערת הברוקולי.
להוסיף את שאר החומרים ולערבב.
ליצוק לתבנית משומנת ולאפות כ 60 דקות בחום של 180 מעלות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0