המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מניחים בקערת מערבל את מרכיבי הקרמבל ומערבלים רק עד לקבלת פירורים.
מעבירים לתבנית את הפירורים, מפוררים עם הידיים לפירורים קטנים ואופים כ-25 דקות.
מוציאים מהתנור, מצננים ושומרים בקופסא אטומה.
חותכים את התותים לקוביות, מניחים בקערה ומוסיפים את הסוכר. מערבבים בעדינות ומניחים בצד לכ-15 דקות.
מוסיפים את הלימון, מיץ התפוזים ותמצית הווניל ומערבבים בעדינות.
הרכבת המנה: מניחים בכל כוס 2 כפות של תותים עם 2 כפות מהסירופ שנותר בקערה, מפזרים מעל 2 כפות קרמבל, מניחים כדור גלידה ומפזרים שוב מעט קרמבל. מגישים מיד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0