פורסים את הגזרים. מפרקים את הכרובית לפרחים קטנים. מרתיחים מים בסיר גדול ומבשלים את הירקות במשך 10 דקות. מסננים ומעבירים למעבד מזון.
שלב 3
0 דקות
חותכים את הבצל לרבעים ומוסיפים גם אותו למעבד המזון. טוחנים עד לקבלת תערובת קצוצה דק, אך לא מחיתית.
שלב 4
0 דקות
מעבירים את התערובת לקערה, מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב.
שלב 5
0 דקות
מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה ומשמנים את הנייר. יוצרים מהתערובת קציצות ומסדרים בתבנית. מרססים או מברישים במעט שמן.
שלב 6
0 דקות
אופים את הקציצות כ-30 דקות.
שלב 7
15 דקות
הופכים ואופים 15-10 דקות נוספות, עד להזהבה.
בתיאבון!
*ניתן להמיר את פירורית הזהב בקמח חומוס או שיבולת שועל, באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
7
מחממים את התנור ל-190 מעלות.
שלב 2
מתוך
7
פורסים את הגזרים. מפרקים את הכרובית לפרחים קטנים. מרתיחים מים בסיר גדול ומבשלים את הירקות במשך 10 דקות. מסננים ומעבירים למעבד מזון.
שלב 3
מתוך
7
חותכים את הבצל לרבעים ומוסיפים גם אותו למעבד המזון. טוחנים עד לקבלת תערובת קצוצה דק, אך לא מחיתית.
שלב 4
מתוך
7
מעבירים את התערובת לקערה, מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב.
שלב 5
מתוך
7
מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה ומשמנים את הנייר. יוצרים מהתערובת קציצות ומסדרים בתבנית. מרססים או מברישים במעט שמן.
שלב 6
מתוך
7
אופים את הקציצות כ-30 דקות.
שלב 7
מתוך
7
הופכים ואופים 15-10 דקות נוספות, עד להזהבה.
בתיאבון!
*ניתן להמיר את פירורית הזהב בקמח חומוס או שיבולת שועל, באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0