שימו בסיר קטן את הקמח, הוסיפו את החלב תוך בחישה, כך שלא יווצרו גושים.
שלב 2
0 דקות
שפתו על האש והוסיפו את החמאה, בשלו על אש קטנה תוך בחישה מתמדת עד שהרוטב יסמיך וירתח. כבו את האש והמשיכו לבחוש קצת כדי שלא יווצרו גושים או קרום. טרפו את הביצה בקערה, מזגו עליה את הרוטב החם בהדרגה תוך כדי הקצפה מתמדת, תבלו את הרוטב בחרדל במלח בפלפל במיץ לימון ובאבקת מרק בצל.
שלב 3
0 דקות
שימו את הדגים המפוררים בקערת סלט, חתכו את המלפפון הכבוש לקוביות והוסיפו. צקו את הרוטב וערבבו היטב הגישו פושר או צונן.
שלב 1
מתוך
3
שימו בסיר קטן את הקמח, הוסיפו את החלב תוך בחישה, כך שלא יווצרו גושים.
שלב 2
מתוך
3
שפתו על האש והוסיפו את החמאה, בשלו על אש קטנה תוך בחישה מתמדת עד שהרוטב יסמיך וירתח. כבו את האש והמשיכו לבחוש קצת כדי שלא יווצרו גושים או קרום. טרפו את הביצה בקערה, מזגו עליה את הרוטב החם בהדרגה תוך כדי הקצפה מתמדת, תבלו את הרוטב בחרדל במלח בפלפל במיץ לימון ובאבקת מרק בצל.
שלב 3
מתוך
3
שימו את הדגים המפוררים בקערת סלט, חתכו את המלפפון הכבוש לקוביות והוסיפו. צקו את הרוטב וערבבו היטב הגישו פושר או צונן.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0