המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים במחבת 25 גרם חמאה ו-2 כפות שמן זית.
מתבלים את פרוסות הסלמון במלח ופלפל שחור ומטגנים כל צד עד השחמה (כ-2-3 דק')
מורחים את פרוסות הדג ב-25 גרם חמאה, מניחים בתבנית חסינת אש ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות לעוד 5-7 דקות (תלוי בעובי הסטייק).
במחבת נפרדת, ממיסים 25 גרם חמאה וכף שמן זית ומקפיצים בה את רצועות הכרשה עד ריכוך, מתבלים במלח ופלפל שחור.
להכנת הרוטב: מגרדים גבינת צ'דר בפומפייה דקה.
ממיסים במחבת 25 גרם חמאה, מוסיפים את גבינת הצ'דר המגוררת ומערבבים היטב עד להמסה.
מוסיפים את היין הלבן, מצמצמים מעט מכמות הנוזלים ע"י אידוי, מוסיפים את השמנת, מערבבים היטב עד קבלת רוטב אחיד וסמיך ומשלימים את הטעם עם מלח ופלפל לבן.
הצעת הגשה: מסדרים בצלחת הגשה אישית גבעה של כרישה מוקפצת, מניחים מעליה את סטייק הסלמון ויוצקים מעט רוטב מעל.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0