המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מתיכים את החמאה במחבת גדולה.
טובלים את הפילטים בביצה ואחר כך בפירורי הלחם. מטגנים 2 דק' מכל צד ומעבירים לצלחת מרופדת במגבות נייר לספיגת עודפי שומן.
יוצקים את השמנת למחבת שבה טוגנו הדגים (אין צורך לנקות קודם). מערבבים היטב ומביאים אל סף רתיחה.
מוסיפים חרדל, פלפל שחור ואגוז מוסקט ומערבבים.
שמים כל שניצל דג בצלחת אישית לצד אורז לבן, יוצקים על השניצל מהרוטב החם ומגישים מייד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0