המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
הכנת הבצק: מניחים את כל החומרים היבשים מלבד המלח בקערת מיקסר. מערבבים עם וו לישה. מוסיפים את המים בהדרגה ומעבדים כעשר דקות עד לקבלת בצק רך ומבריק.
מוסיפים את המלח ומעבדים דקה נוספת.
מקמחים את הבצק ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת להתפחה כשעה עד שעתיים, עד להכפלת הנפח.
הכנת המלית: לקצוץ במעבד מזון את עלי הטימין, זיתים ושיני שום. להוסיף שמן זית, חומץ, מלח ופלפל ולעבד עד לקבלת ממרח אחיד.
הכנת השבלולים: לחלק את הבצק לשלושה חלקים. לרדד כל חלק למלבן בעובי ס"מ, על משטח מקומח.
למרוח על המלבן שליש מטפנד הזיתים ולגרד מעל 1/3 מגבינת הקשקבל.
לגלגל לרולדה ארוכה ולחתוך לפרוסות בעובי 3 ס"מ.
להניח על תבנית משומנת ולכסות במגבת להתפחה עד להכפלת הנפח.
אופים בחום 180 מעלות עד שהשבלולים מזהיבים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0