המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים את כל החומרים מלבד החלב והמלח בקערת מיקסר, ומערבלים.
מוסיפים את החלב בהדרגה ומעבדים כ-10 דקות, עד לקבלת בצק רך ומבריק. מוסיפים את המלח ומעבדים דקה נוספת.
מקמחים את הבצק ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת להתפחה כ-100 דקות, עד להכפלת הנפח.
טופחים על הבצק להוצאת בועות האוויר, וממתינים כ-30 דקות להתפחה נוספת.
מחממים חמאה, סוכר, גרד לימון וחלב בסיר עד לרתיחה והמסת הסוכר.
מוסיפים פרג, ביסקוויטים וצימוקים ומערבבים. מבשלים שתי דקות נוספות ומסירים מהאש.
מחממים תנור ל-175 מעלות.
לוקחים גוש קטן של בצק (בגודל של כדור פינג פונג), משטחים ביד, מניחים במרכז כפית גדושה של מלית, סוגרים ומגלגלים לעיגול.
ממתינים כ-10 דקות להתפחה חלקית.
אופים עד להשחמה ומגישים פושר. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0