המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים בקערה שטוחה את כל החומרים.
מוסיפים את הסלמון, ומעסים כדי שטעמי השום והג'ינג'ר ייספגו.
מכסים ומשרים במקרר שעתיים (כדאי להפוך את הסלמון מדי פעם).
מדליקים את הגריל.
מוציאים את הסלמון מהמרינדה, ומעבירים אותה למחבת קטנה. מחממים על אש גבוהה עד שנוצר מעין סירופ (לוקח כשלוש דקות). מסננים לתוך קערה קטנה.
משמנים את רשת הגריל ומניחים את הדגים על הגריל - יש לשים לב שהחום בינוני ולא גבוה מדי. צולים כל צד כחמש דקות בלבד.
את הסטייקים המוכנים מניחים בצלחות, ומפזרים מעליהם את הזיגוג וקצת בצל ירוק. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
טוב
הצג מתכונים נוספים
הערות 1