המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
ללוש את חומרי התחתית, להוסיף 3/4 כוס שוקולד צ'יפס, ללוש שנית ולהשטיח על תבנית בינונית.
לאפות בחום של 180 מעלות במשך 30 דקות. לקרר מעט ולהניח בצד.
ממיסים את השוקולד על אש נמוכה מאוד. מקציפים את השמנת והחלב ומוסיפים את הויסקי.
מערבבים את השמנת והשוקולד חצי ערבוב, עד שנוצרים 2 צבעים, שחור ולבן. שימו לב לא לערבב יותר מדי כדי שהצבע הלבן לא ייעלם.
מוסיפים את הפירורים ומערבבים קלות.
מעבירים לקופסת פלסטיק עמוקה ומקפיאים כ-10 שעות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0