המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקלפים את החצילים לסירוגין "פס-פס", פורסים לחתיכות עבות, לאחר מכן כל פרוסה חותכים עד האמצע (לא עד הסוף, שיהיה פתח כמו בלחמניות סנדויץ).
ממלאים את הפרוסות בבשר ומצמידים היטב את הפרוסות.
טובלים בצלחת הקמח, אח"כ טובלים בצלחת הביצים.
מעבירים למחבת עם שמן חם (בגובה של כס"מ), מטגנים עד להשחמה מ-2 הצדדים.
בשלב זה ניתן להעביר לאחסון עד יום במקרר או משאירים לצינון בטמפ החדר וממשיכים לרוטב.
מכסים תחתית סיר בשכבה דקה של שמן זית, מוסיפים רסק עגבניות ומערבבים, יוצקים את המים הרותחים, מוסיפים מרק עוף והתבלינים. מערבבים ומביאים לרתיחה.
מניחים את החצילים בסיר.
מה שנשאר מהבשר מגלגלים לקציצות ומוסיפים לסיר.
מביאים לרתיחה נוספת עד לצמצום הנוזלים, מנמיכים להבה ומבשלים בערך 60 דקות. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0