המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים במחבת כף שמן ומטגנים את חזה האווז על אש בינונית כ-3 דקות, עד שהופך לפריך.
מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה.
מוסיפים זוקיני ומקפיצים ביחד כ-3 דקות.
מוסיפים את פרחי הברוקולי, עשבי התיבול והעגבניות המיובשות, מערבבים ומטגנים עוד 2 דקות.
מוסיפים שמן זית, חומץ בלסמי, שום מגורר ואת הפסטה, ומערבבים היטב. טועמים, מתקנים תיבול ומגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0