המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום של 175 מעלות.
במיקסר עם וו לישה, לשים את כל החומרים עד לקבלת בצק חלק ונעים.
מעבירים למשטח מקומח ומרדדים לעלה עבה בעובי 3 ס"מ.
קורצים עיגולים בקוטר של 6 ס"מ.
בעזרת סכין חורצים איקס במרכז העוגייה ומכניסים שקד עד חציו פנימה.
מפזרים סוכר וקינמון ואופים 25 דקות עד שהעוגיות שחומות. *ניתן להמיר את החמאה במחמאה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0