לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן
אפשר סרטונים
ריזוטו פתיתים, פטריות ופרמזן
(3)
20 דקות
קל
מתכונאי/ת: רות אוליבר
ריזוטו טעים שמכינים כמו קסם בכמה רגעים. עשיר בטעמים עמוקים של פטריות ונגיעות פרמז'ן.
במחבת עמוקה ממיסים חמאה, מוסיפים את הפטריות והשום הפרוס.
*ניתן להמיר את החמאה ברבע כוס שמן זית. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
0 דקות
מערבבים ומקפיצים כ- 4-5 דקות.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את הפתיתים המבושלים וטימין ומטגנים 3-4 דקות נוספות תוך כדי ערבוב.
שלב 4
0 דקות
מתבלים במעט מלח ופלפל, מוסיפים 3/4 כמות גבינת פרמז'ן, מערבבים ומעבירים לצלחת הגשה, מפזרים עוד פרמז'ן ומגישים.
שלב 1
מתוך
4
במחבת עמוקה ממיסים חמאה, מוסיפים את הפטריות והשום הפרוס.
*ניתן להמיר את החמאה ברבע כוס שמן זית. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
מתוך
4
מערבבים ומקפיצים כ- 4-5 דקות.
שלב 3
מתוך
4
מוסיפים את הפתיתים המבושלים וטימין ומטגנים 3-4 דקות נוספות תוך כדי ערבוב.
שלב 4
מתוך
4
מתבלים במעט מלח ופלפל, מוסיפים 3/4 כמות גבינת פרמז'ן, מערבבים ומעבירים לצלחת הגשה, מפזרים עוד פרמז'ן ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0