המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר רחב יוצקים מעט שמן ומטגנים את הבצל על להבה בינונית כ - 20 דקות. הבצל אמור להתקרמל לאט ולא להישרף. מערבבים כל הזמן כדי שהבצל בתחתית לא יישרף. במידה והבצל מתחיל להישרף ולהידבק לתחתית הסיר אפשר להוסיף מעט מים ולערבב היטב.
מערבבים את כל מרכיבי הקציצות - בשר טחון, פטרוזיליה קצוצה, בצל מגורר, ענפי סלרי, מלח, שמן זית, פירורית זהב, ביצים וראס אל חנות היטב ויוצרים קציצות. מניחים בצד.
לאחר שהבצל התקרמל מוסיפים את המשמשים, דלורית, מלח, ראס אל חנות, סויה, סילאן ומקלות הקינמון. מערבבים ומוסיפים את המים, מביאים לרתיחה ומוסיפים את הקציצות.
מבשלים 40 דקות על להבה בינונית.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0