המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור אפייה ל- 200-180 מעלות, ומשמנים תבנית המכילה את כמות הקנלוני, בשכבה אחת.
טורפים את כל חומרי הרוטב בקערה, ושמים כמה כפות בתחתית תבנית האפייה.בקערה נוספת מערבבים את הגבינה עם שאר חומרי המלית, וממלאים כל קנלוני בתערובת הגבינה והפירות, מניחים בתבנית.
יוצקים מעל את שארית רוטב השמנת, מכסים היטב את התבנית בנייר כסף ומכניסים לאפייה למשך כ- 30 דקות.
מסירים את נייר הכסף ואופים עוד כ- 10 דקות.
מצננים מעט לפני ההגשה, מחלקים למנות אישיות, יוצקים מעל יוגורט קר וחמצמץ ומגישים מיד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0