המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת המילוי: מערבבים גבינות עם ירקות קצוצים או תירס.
מוסיפים עשבי תיבול או אבקת תיבול וביצים ומערבבים היטב.
הכנת הרוטב: מבשלים יחד על אש קטנה ותוך כדי ערבוב מרגרינה, קמח ואבקת תיבול עד קבלת רוטב לבן חלק וסמיך.
הרכבת הלזניה: משמנים את התבנית.
מניחים מעל שכבת עלי לזניה.
מניחים מעל מחצית מהמילוי.
מפזרים מעל מחצית מהרוטב.
מניחים שכבה נוספת של עלים, מעליהם יתרת המילוי ומעליהם יתרת הרוטב.
מגרדים מעל שכבת הרוטב האחרונה גבינת פרזמן.
מכניסים לתנוך המחומם לחום בינוני למשך 45 דקות .
בסיום האפיה ממתינים 30 דקות עד ההגשה.
*ניתן להמיר את הביצים ב-500 גרם גבינה קשה מגוררת או בשתי כוסות תערובת ירקות שאוהבים, מבושלים וקצוצים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0