המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים את השמן במחבת, מוסיפים בצל, מזהיבים קלות ומצננים.
שמים בקערה את הקמח ואת כל שאר המצרכים, כולל הבצל. לשים עד לקבלת בצק חלק וגמיש, צרים כדור, עוטפים בניילון נצמד ומשהים במקרר כשעה.
מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות, משמנים קלות תבנית אפייה ומרפדים בנייר אפייה.
צרים כדורים בקוטר 3-4 ס"מ, משטחים קלות ומסדרים אותם בתבנית. מפזרים מעט קימל, שומשום או פרג.
אופים בחום בינוני במשך כ-30 דקות, או עד להזהבה יפה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0